RICH Chemical Company o le a faʻamatalaina le Dichloromethane ia te oe

Faamoemoega

O le Dichloromethane e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o ata tifaga ma vailaʻau i Saina. Faatasi ai ma i latou, o le faʻaaogaina o le gaosiga o ata tifaga e tusa ma le 50% o le aofaʻi o le taumafa, vailaʻau e faʻatatau i le aofaʻi o le faʻaaogaina o le 20%, o vailaʻau faʻamamaina ma vailaʻau vailaʻau faʻatau e tusa ma 20% o le aofaʻi o taumafa, o isi vaega e 10%.I aso nei, o le a faʻaalia e Dongying Richchem tagata gaosi oloa e uiga i le faʻaogaina o le dichloromethane i auiliiliga.
1.Dichloromethane o loʻo i ai le lelei o le malosi faʻafefeteina ma le maualalo o le toxicity.It ua faʻaaogaina lautele i le faia o ata saogalemu, polycarbonate.
2.I totonu o le falemaʻi, o le dichloromethane e pei o le tali, e mafai ona faʻaaogaina mo le sauniuniga o le ampicillin, amoxycillin ma le cephalosporin.
3. I totonu o le fale faʻapipiʻi fale gaosi oloa, o loʻo faʻaaogaina foi le dichloromethane e avea o se mea faʻamafanafana.E mafai ona fa'aogaina le Dichloromethane mo le fumigation o saito, le pusaaisa maualalo ma le fa'a'a'alili ea.
4.Dichloromethane o loʻo faʻaaogaina foi e avea o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻamaʻi uʻamea uʻamea, aerosol spray agent, polyurethane foaming agent, faʻamalolo faʻamalolo, vali vali ma isi oloa.O le Dichloromethane e avea ma sui fa'afuga fesoasoani i le gaosiga o le foam polyether urethane, fa'apea fo'i ma se sui fa'afu o le fa'aoso polysulfone foam.

111
Tala'aga o le atina'eina o Kamupani
Dongying Rich chem ua taulaʻi i luga o mea tau vailaʻau mataʻutia mo le silia ma le 10 tausaga i Saina.Na matou amataina o se taʻaloga laʻititi, ae o lea ua avea nei ma se tasi o kamupani taʻutaʻua i le gaosiga o vailaʻau i Saina.
I aso nei, o Rich chem o se tasi o kamupani sili ona lelei o vailaʻau faʻasolosolo, pei o:
methylene chloride, suauu Aniline, propylene glycol, Dimethyl formamide ma sdimethyl carbonate, acetic acid glacial, Isopropyl alcohol, Acetic ether, Butyl acetate, Butyl alcohol, sec-butyl acetate, Acetanilide
Dongying Richchem o loʻo i totonu o le taulaga autu o neura vailaʻau a Saina -Dongying Shandong.I le avea ai o se kamupani fa'atau atu vaila'au fa'alelalolagi, Rich chem e fa'atupuina le tau fa'aopoopo mo tagata fa'atau i le lalolagi atoa.
E iai a matou tagata fa'atau mai maketi i totonu ma maketi i fafo.
Asia i Sautesasae 50.00%
Amerika i Saute 20.00%
Sasa'e Tutotonu 15.00%
Aferika 15.00%

La Tatou Auaunaga
1. High Quality: Mea faigaluega faʻapitoa, KT Process, faʻatonuga lelei
2.Rich Experience: Faʻasalalau atu i le tele o atunuu, e pei o Ausetalia, Initia, Niu Sila, Bangladesh, Thailand ma isi.
3.Competitive tau: Fale fa'atau sa'o
4.Best Auaunaga: Suʻesuʻega ma faufautua lagolago, Faʻataʻitaʻiga lagolago lagolago, Vaʻai i le matou Falegaosimea.
O loʻo i luga o le Dongying Richchem factory of dichloromethane application overview of dichloromethane, matou te faʻamoemoe o nei feʻau o le a fesoasoani tele ia te oe.

Faafesootai matou
Dongying Rich Chemical Co.,Ltd.
Telefoni: +8613791917077
whatsapp: +8613791917077
E-mail: david@cnjinhao.com


Taimi meli: Apr-14-2023